Professioneel Cleanen

Wij bieden diverse poetsprogramma’s aan voor zowel nieuwe als gebruikte voertuigen om deze in een optimale staat van optisch onderhoud te brengen en te houden. De auto wordt gewassen, indien noodzakelijk gepolijst en vervolgens in de was gezet. Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken in de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Ook zorgen wij voor ontvetting van het motorcompartiment (dus niet de motor zelf) waarna deze ruimte wordt voorzien van een glanzend en vochtwerend middel. Alle kunststof delen en de banden worden weer op kleur gebracht. Uw velgen worden speciaal gereinigd en lijken na deze behandeling als nieuw. Tevens verzorgen wij de verwijdering van verfnevel, ijzerslijpsel, rooklucht, nicotine-aanslag en het aanbrengen van een leercreme die het leer beschermd en soepel houdt.

 

Voertuigen die ernstig vervuild zijn door bijvoorbeeld ijzerslijpsel, vliegroest of verfnevel kunnen wij op een speciale manier polijsten. Met behulp van een speciale gum verwijderen we alle deeltjes die zich aan de lak vastgehecht hebben. Vervolgens wordt de lak weer op hoogglans gebracht door middel van een intensieve polijstprocedure. Na afloop van deze behandelmethode heeft uw auto weer de glans en de uitstraling van een nieuwe auto die zo uit de showroom komt.

 

Ook krassen als gevolg van een lichte aanrijding of vandalisme kunnen bij ons nagenoeg onzichtbaar gemaakt worden. Laag voor laag wordt de lak op de beschadigde plek opgebouwd en tot een geheel gesmolten met de bestaande lak. Ook hiervoor gebruiken wij een uitgekiende manier van polijsten.

Waxguard lakverzegeling

Spotrepair & lakreparatie

Uitdeuken zonder spuiten

Kunststofreparatie

Glasreparatie

Bekledingreparatie

Luchtzuivering

Bekijk ook