Service & Onderhoud

U kunt met alle merken terecht in onze werkplaats in Oost-souburg tussen Vlissingen en Middelburg. Door de juiste apparatuur kunnen wij elke auto vakkundig onderhouden.

 

Het is belangrijk om periodiek onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren om de auto in optimale conditie te houden. Als u uw auto bij ons aanbiedt voor onderhoud of reparatie, proberen wij u een zo goed mogelijk advies te geven over de werkzaamheden die nodig zijn. Hierbij kijken we naar het onderhoudsverleden en de verwachte kilometers per jaar van uw auto. Zo proberen we, indien mogelijk, de kosten te spreiden en zo laag mogelijk te houden. Want autorijden is immers al duur genoeg! We overleggen de te maken kosten altijd met u, voordat we uw auto onderhouden of repareren. Zo bespaard u tijd en geld ! U komt niet voor verassingen te staan als u uw auto komt ophalen.

Heeft u al nagedacht over het combineren van een APK Keuring met een onderhoudsbeurt? Zo bespaart u tijd en geld! U hoeft tenslotte maar één keer de auto naar de garage te brengen voor onderhoud.

Bekijk ook